Even voorstellen

deboks-logo-wit-blauw[1top]

Wij zijn Jannes Bosman en Elise Wehkamp.
Jannes: Mijn hele leven heb ik al een passie voor sport. Ik heb in het verleden veel geleerd van vecht- en verdedigingssporten; geleerd om voor mezelf op te komen, maar ook om rust te vinden in mezelf. Daarnaast heb ik de laatste 25 jaar genoten van de duursporten als atleet en als trainer/coach.  Dit heeft er mede ook voor gezorgd dat er nu een triathlon vereniging is in Klazienaveen.

De laatste jaren ben ik  me verder gaan verdiepen in de positieve aspecten van sport en met name hoe ik daarbij andere mensen kan begeleiden zowel op fysiek als wel mentaal gebied.
Daarnaast gebruik ik veel sport om jongeren en kinderen weerbaarder te maken die door verschillende oorzaken niet in hun kracht zitten.
Deze ervaring heb ik de laatste 30 jaar ook meegenomen in mijn verschillende functies o.a. bij justitie, onderwijs en officiële instanties van de gemeente.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd o.a.
-Allround fitness docent, HBO Coaching, Agressieregulatie-trainer adolescenten, Trainer Rots en Water, Personal Trainer Pro, Vitaliteitstherapeut, Medical Trainer.
Daarnaast hebben wij veel gewerkt met jongeren in verschillende settingen.

 

Elise: Na mijn studie aan de PABO ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als jongerenwerkster in Hardenberg en Dalen.
Inmiddels werk ik al weer 15 jaar met veel plezier in het basisonderwijs. Omdat er in deze regio toch een aantal hiaten zijn voor wat betreft sociale weerbaarheids-trainingen voor kinderen ben ik de training Rots en Water basisschool breed gaan volgen.
Ook ben ik onlangs gecertificeerd trainer Ik leer leren geworden.