Agressie Regulatie Trainingen

binaire opties filmpje binre optionen nachts Agressie Regulatie Training

options binaires avis optionbit  

bdswiss geld verdienen Als je als jongere veel moeite hebt om te gaan met je eigen agressie en woede, kom je regelmatig in vervelende situaties terecht. Steeds maar weer conflicten met leeftijdsgenoten, broers/zussen, vrienden, familie etc. Doordat er vaak ruzie is, doe je weinig positieve ervaring op in de omgang met anderen. Er ontstaat een vicieuze cirkel, die moeilijk doorbroken lijkt te worden.

binaire opties onzin  

binary options strategy for 60 seconds Door middel van de agressie regulatie training kun je leren je woede-aanvallen onder controle te houden. Dit lukt niet van de éne op de andere dag, maar zal een intensief te volgen traject zijn.

tax on binary options south africa  

binary options symbols Tijdens de training leer je o.a. hoe je een aanval aan voelt komen en wat je ermee kan doen. We proberen zoveel mogelijk terug te koppelen naar situaties uit de dagelijkse praktijk. Tijdens de trainingen zullen we natuurlijk samen praten, maar we leren vooral door te doén!

http://petrinum.de/?pw=wie-viel-geld-im-internet-verdienen&59c=a4 wie viel geld im internet verdienen  

Ook leer je in te zien wat jouw  woede-aanval voor een ander kan betekenen. Hoe reageert de ander op jou en wat kun jij daar dan weer mee?

 

De training bestaat uit 8 lessen van 1 ½ uur. We trainen individueel of in kleine groepjes.

De kosten bepalen we in onderling overleg.

tendencias opções binarias