Agressie Regulatie Trainingen

watch http://citrusfx.com/bw/21/333.html Agressie Regulatie Training

go here  

watch Als je als jongere veel moeite hebt om te gaan met je eigen agressie en woede, kom je regelmatig in vervelende situaties terecht. Steeds maar weer conflicten met leeftijdsgenoten, broers/zussen, vrienden, familie etc. Doordat er vaak ruzie is, doe je weinig positieve ervaring op in de omgang met anderen. Er ontstaat een vicieuze cirkel, die moeilijk doorbroken lijkt te worden.

go here  

qualcuno fa trading on line saprebbe spiegarlo Door middel van de agressie regulatie training kun je leren je woede-aanvallen onder controle te houden. Dit lukt niet van de éne op de andere dag, maar zal een intensief te volgen traject zijn.

get link  

get link Tijdens de training leer je o.a. hoe je een aanval aan voelt komen en wat je ermee kan doen. We proberen zoveel mogelijk terug te koppelen naar situaties uit de dagelijkse praktijk. Tijdens de trainingen zullen we natuurlijk samen praten, maar we leren vooral door te doén!

suugerimenti opzioni binarie odierne  

dichiarazione redditi opzioni binarie Ook leer je in te zien wat jouw  woede-aanval voor een ander kan betekenen. Hoe reageert de ander op jou en wat kun jij daar dan weer mee?

go site  

http://www.sara-saves.online/mx/strategie-opzioni-binarie-a-30-minuti De training bestaat uit 8 lessen van 1 ½ uur. We trainen individueel of in kleine groepjes.

De kosten bepalen we in onderling overleg.

see