zelfverdediging &  weerbaarheid

De boks zelfverdediging & weerbaarheid training is ontwikkeld met fysieke als wel mentale aspecten en is  gebaseerd op diverse vechtsporten.

Uit deze mix van de beste en bruikbare zelfverdediging technieken is de boks zelfverdediging cursus ontstaan. Een deelnemer is na afloop van de cursus in staat om zich te verdedigen tegen alle soorten aanvallen en aanvallers.

Doel: van deze training is om mensen te leren vroegtijdig agressie te onderkennen en preventief te handelen, en indien nodig de ( bewapende ) agressor(s) af te weren en onder bedwang te houden of, indien het niet anders kan, uit te schakelen. Uitgangspunt is dat deelnemers geleerd wordt hoe zij ongeschonden en veilig uit een gevecht kunnen komen. De wetgeving, noodzakelijk zelfverdediging, wordt daarbij in acht genomen.

De Boks weerbaarheid training  is geen vechtsport en kent geen competitie elementen, wedstrijden, examens of banden. Beoefenaars van Boks  zelfverdediging cursus zullen indien mogelijk conflictsituaties vermijden, maar in geval van een daadwerkelijke aanval, alles doen om te overwinnen. Tijdens de trainingen staan veiligheid en gezondheid voorop!

Voor wie is de training bedoeld?
De Boks zelfverdediging is geschikt voor iedereen ongeacht lichamelijke fitheid. Deelname kan vanaf 13 jaar m/v.   Bijkomend voordeel is dat u naast de zelfverdedigingstechinieken ook uw zelfvertrouwen vergroot en uw lichamelijke fitheid en gezondheid toenemen. U hoeft niet bang te zijn dat u blessures oploopt. Wij oefenen op een veilige en verantwoorde manier in onze eigen en veilige oefenruimte.
Voor deelname aan de boks weerbaarheid training lessen dient u wel over een  goede gezondheid te beschikken!